Announcement

Collapse
No announcement yet.

SYSTEM wont load

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SYSTEM wont load

    i looked on alot of forums, (for almost 1 year) and still have not found a soultion to my problem. sipmly my SPTD will not load durring boot. it will load to were the windows is loading (XP flag and a bar under it ) and when it is done the screen goes BLACK and nothin happends. so i turn my computer off, and try again, and then it says stuff about going into safe mode. so i do, and i delete the SPTD driver. i used both new versions of Deamon and Alcohol and it is just the SPTD.. strang enough, the first time i used Deamons, it worked okay for like 1 day, and the next day it didnt load. and then after that it didnt work, but then i somehow got it working, but it took like 10 minutes (you had to go into safe mode and do something ) then after like 2 weeks, that wouldnt work any more. so now i cant get it to work at all. all i can do is uninstall it. i tried changing stuff around in registy and stuff like that, but still nothing works..so i dunno.. i kinda want it to work so i can get to my .ISO files i have.. but the SPTD stops me....

  • #2
    System Won't Load

    Until an administrator or tech support gets back to you, you might want to check the next thread by Ender_06 (who seemed to have had the same problem) and see if the solution provided there works for you. It worked for Ender_06.

    Originally posted by Ender_06
    Hi all. Im having a probelm where when I install Alcohol 120 or Dameon tools 4.0.2 (their most recient version on both) the system will hang on next restart.

    My procedure goes:
    1. startup
    2. start install of either program
    3. restart of system to install SPTD
    4. finishing up of installiation of either program.

    Now at this point i can use either program and my system for that matter untill restart. Once i restart the system within 30 seconds of the welcome screen explorer locks up. If i were to have gotten Firefox open i can still browse the interent etc with no problems. But I cannot get explorer to work, If i try to kill the process in task manager it wont quit. but every other process is still responsive.

    Ive narrowed it down to the sptd drivers, as when i rename them the system works fine(but the programs dont!), but if i let them load my system goes retarded on me.

    System specs:
    amd 64 3800+
    1gb ddr ram
    a8n-sli delux motherboard
    4 harddrives (NOT IN RAID ARRAY) 2 IDE, 2 SATA 3gb/s
    2 cd/dvd burners

    Thanks in advance.
    Ender
    Originally posted by AXLP
    Daemon Tools v4.0.2 is not nearly the most recent version, v4.0.8 is. Please also double check that you have Alcohol 120% v1.9.6.4719 installed.

    Download SPTD v1.38 (get it on this website's download section) and install it, reboot, then download and install the latest Daemon Tools and Alcohol 120%.

    Does your problem persist?
    Originally posted by Ender_06
    Actually that did fix the problem thank you.
    Last edited by online4cb; 12-12-2006, 09:35 AM.

    Comment

    Working...
    X